Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že si po měsících dřiny konečně odpočinula na rodinné dovolené na Floridě, Simoně Krainové (51) prospělo. Vypadá skvěle a už se zase vrhla do práce. Kromě modelingové práce se pustila i do příprav třetího ročníku soutěže Czechoslovak TopModel.

Online registrace byly s předstihem spuštěny už na začátku dubna. „A velmi nás těší, že už za těchto pár týdnů vidíme značný zájem o soutěž,“ uvedla Krainová. „Mám radost pokaždé, když mohu dívkám předat něco ze svých zkušeností, a když vidím, jak jim práce na sobě zvedá sebevědomí. A úspěchy vítězek a finalistek z obou předchozích ročníků mluví samy za sebe. Naprostá většina z nich už úspěšně pracovala nebo pracuje v zahraničí,“ dodala Krainová.

Modelingová soutěž během předchozích dvou let přinesla agentuře Czechoslovak Models celkem více než 50 nových tváří. „Oba uplynulé ročníky hodnotíme velmi pozitivně. Spolupracujeme s předními světovými agenturami, jejichž zástupci tvoří odbornou porotu, a máme na dívky výborné ohlasy právě od agentů z Paříže, Milána, Londýna, Tokia, Mnichova a dalších,“ uvedla Krainová. Úřadující vítězka, osmnáctiletá Nikola Krůželová z Valašských Klobouk například záhy po výhře v soutěži na konci minulého roku natočila módní video po boku Leoše Mareše (47).

Czechoslovak TopModel letos s castingy opět zavítá do jedenácti měst. Roadshow bude zahájena 11. září v Bratislavě, poslední casting se uskuteční 19. října v pražské Galerii Harfa. Semifinále se odehraje 23. října a finále je plánováno na konec listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám