Hlavní obsah
Článek

Kvůli roli komiksového hrdiny Wolverina si Hugh Jackman (46) pořídil muskulaturu, díky níž se zařadil mezi nejvýstavnější hollywoodské svalovce. Přestože mu táhne na padesát a má za sebou opakovaný boj s rakovinou kůže, stále má tělo jako z reklamy na fitness centrum.

Hvězda komiksové série X-Men neustále dře v posilovně a kdykoliv se odhalí na filmovém plátně, divačky oněmí úžasem. Stejně tak by Hugha obdivovaly, pokud by na něj narazily na dovolené na Havaji, kam se herec vypravil s manželkou Deborrou a jejich dvěma adoptivními dětmi, synem Oscarem (14) a dcerou Avou (9).

Přestože Hugh na pláži relaxoval, mohlo se zdát, že je zde pracovně. Herec totiž díky své vypracované postavě vypadá skvěle na každém záběru. I fotky z jeho dovolené by se tak vyjímaly na stránkách prestižních magazínů.

Držitel Zlatého glóbu za roli Jeana Valjeana v muzikálu Bídníci se letos v kinech objevil ve sci-fi snímku Chappie. V příštím roce se opět vrátí jako Wolverine v dalším pokračování komiksové ságy X-Men s podtitulem Apocalypse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám