Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulé pondělí Martinu Dejdarovi (59) operovali tříselnou kýlu, ale doma odpočívat nevydrží. Potkali jsme ho na křtu knihy a divili se, že už vyrazil do společnosti. A poté dokonce mířil ještě do divadla hrát.

"Cítím se dobře a tohle je pohoda. Nemusím nic vytvářet, šlo jen o účast," myslel si herec, který si v nemocnici poležel jen pár dní, i když bývá u kýly obvyklé, že pacient zůstává hospitalizován i týden. "Nevím, ale poslali mě domů, takže už jsem tam byl asi na obtíž a zabíral místo jiným, potřebnějším," krčil rameny.

"Jsem relativně v klidu, nic moc nedělám, maximálně to, co mi lékaři dovolí. Chodím, sedím, ležím, no a trošku se pohybuju, abych si na to nezvykl. A teď jdu hrát do Ypsilonky. To ale není nic náročného. Náročnější představení bych musel zrušit, ale tohle se dá zvládnout," mínil Dejdar.

To, že bychom ho brzy viděli i v muzikálu Mýdlový princ, vylučuje. "To asi až někdy v červnu," plánuje. I na zkouškách dalšího muzikálu Děti ráje, kam ho obsadil Sagvan Tofi (59), si na něj budou muset počkat. "Pojedeme je, ale oni vědí, že mám určitá fyzická omezení," stihl ještě dodat, než ho na tematickém křtu knihy Bídníci.cz odvlekli komparzisté převlečení za příslušníky Veřejné bezpečnosti a odtáhli ho do policejního auta. Ti asi o jeho zdravotním hendikepu nevěděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám