Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpočátku jsme nechtěli věřit vlastním očím, ale nakonec se vše vysvětlilo. Robert De Niro (71) se na stará kolena nestal chlípným staříkem, pouze si ho v nové komedii s příznačným názvem Dirty Grandpa (Oplzlý děda) zahraje.

Nejnovější počin režiséra Dana Mazera, který má na svědomí například komedii Bruno se Sashou Baronem Cohenem v hlavní roli, se v novém projektu pouští na tenký led. Dvojnásobného oscarového držitele a zasloužilého tátu šesti dětí obsadil do role bývalého armádního generála, který zůstal nenapravitelným ‚čuňákem‘. Navzdory pokročilému věku se nezalekne ničeho a je pravým opakem svého přeslušnělého vnuka, jehož si zde zahraje právě Zac Efron (27), jemuž De Niro v jedné scéně tak zvráceně okupuje zadnici.

Efron má ve filmu krátce před svatbou a jeho dědovi se nelíbí, že už si nic neužije, a tak jej vezme na jeden zběsilý výlet na Floridu… Kdo koho ‚nakazí‘ svou náturou se budeme moci přesvědčit ale až příští rok v létě, kdy se film dostane do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám