Hlavní obsah
Článek

V parafrázi na klasické filmové dílo by se jistě nebál známý televizní moderátor, herec a kaskadér Zdeněk Srstka poupravit svou životní větu: Dna se odstěhovala do Humpolce! I když pravda je, že onemocnění zmizelo ze zcela prozaičtějších důvodů. Projevy choroby se podařilo odstranit díky přípravku Enzycolu. Jde o unikátní prostředek, který vás zbaví bolesti kloubů tak, že vyloučí z těla kyselinu močovou a rozpustí krystalky, které by se jinak v kloubech usazovaly. Obsahuje řadu látek, zejména extrakt z kyselé višně, celeru a vitamín C. Tak kdo by ho nechtěl! Pro čtenáře Super.cz dnes doprava zdarma!

Dna - nemoc (nejen) králů a českých celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud nevíte, co tohle onemocnění znamená, jste buď šťastlivci, nebo jen projevům bolesti kloubů neumíte přiřadit správnou příčinu. Zvýšenému riziku vzniku dny jsou vystaveni ti, kdo jedí mnoho masa a pijí alkohol. Z tohoto důvodu v minulosti získala svoji přezdívku - nemoc králů nebo nemoc bohatých. Velkým nebezpečím u tohoto onemocnění je, že usazování krystalků kyseliny močové může klouby zcela zničit. Nevratně! Naštěstí dnes již existuje řešení. Pro čtenáře Super.cz dnes doprava zdarma!

Kyselá višeň – účinnější než aspirin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud na bolesti kloubů nepomáhají přípravky s vápníkem, kolagenem nebo kyselinou hyaluronovou, je nutné odstranit a rozpustit krystalky kyseliny močové z kloubů. V přírodě existuje celá řada látek, které to dovedou, ale nade vše vynikají dvě. První z nich je kyselá višeň. Enzycol obsahuje extrakt z višní, který si se zánětem v těle dovede poradit až desetkrát lépe než klasický aspirin. To vše díky antokyanům, což jsou antioxidační a protizánětlivé látky, které také dokážou snížit hladinu kyseliny močové v krvi. Pro čtenáře Super.cz dnes doprava zdarma!

Extrakt ze semene celeru odplaví kyselinu močovou z organismu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Druhou významnou složkou přípravku Enzycolu je extrakt ze semene celeru. Ten je silně močopudný a slouží k odplavení kyseliny močové z organismu. Silný extrakt ze semen celeru je vhodný zejména při dně, artritidě a revmatismu. Celer se vždy užíval jako účinné bylinné tonikum. V semenech celeru je obsaženo více než 20 protizánětlivých látek. Dvě látky stojí za povšimnutí. Jednou z nich je apigenin, který má silné protizánětlivé účinky, a složka 3-n-butylftalid, která má i zklidňující účinky. Pro čtenáře Super.cz dnes doprava zdarma!

Pro čtenáře Super.cz dnes doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevujeme zapomenuté a účinné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kurkuma je jednou z nejužitečnějších bylin na naší planetě. Obsahuje řadu aktivních složek, takzvané kurkuminoidy, z nichž nejznámější je kurkumin. Má nejméně 150 pozitivních účinků na lidské zdraví. Kurkuma obsahuje i aromatickou silici – turmeron. Ta posiluje účinky kurkuminu. Extrakt kurkumin tuto silici neobsahuje. Kurkuma Max působí komplexně a obsahuje 7 g kurkumy v jedné kapsli! Silný účinek podpoří extrakt z pepře – piperin. Vyzkoušejte novinku!

Další články

Načítám