Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jitka Válková (32) už skoro rok žije s bubeníkem kapely Marka Ztraceného (39) Lukášem Boho. Toto velmi netradiční příjmení má také jedna vizážistka, kamarádka moderátorky Inny Puhajkové Veronika Boho. A rozhodně nejde o Lukášovu příbuznou.

Byl tedy nový partner Válkové už ženatý? "Nebyl. Tedy nevím o tom. O Veronice vím, s Lukášem přede mnou žila a vzala si jeho jméno. A bylo mi řečeno, že se ho nechce vzdát," řekla Super.cz Válková.

Sama by si jednou Lukáše vzala velmi ráda. "Cítím se hrozně pěkně. Užívám si to. Kdyby na to přišlo, byla bych jeho první manželkou. A určitě bych do toho šla, jsem hodně zamilovaná," usmívá se Jitka, která se s přítelem nedávno přestěhovala do pronajatého domku za Prahou.

"Jsem vesnická holka. Byla jsem v Praze pět let, už jsem se toho nabažila, chtěla jsem změnu a jsem spokojená. Jsem kousek za Prahou, v dojezdové vzdálenosti. Pracovně se do Prahy stále vracím, ale na vesnici mě to baví. Jsem spíš taková rodinná," dodala Válková.

Reklama

Další články

Načítám