Hlavní obsah
Článek

Z respektu k osobnosti a kariéře Karla Gotta (†80) si snad ještě nikdo v branži nikdy netroufl takhle ostře hovořit o jeho drahé polovičce! Až nyní se imitátor Petr Jablonský nebál nahlas říct to, o čem se v šoubyznysu v souvislosti s Ivanou Gottovou (48) mezi lidmi šušká. „Organizuje mu život, pana Gotta lituji!“ tvrdí neohroženě.

Ten si se Super.cz povídal v reakci na to, když se dozvěděl, že je na něj Mistr naštvaný kvůli videu, v němž z Karla Gotta dělá podpantofláka a z Ivany Gottové fúrii. „Už jsem slyšel, že Karel Gott je na mě naštvaný. Mrzí mě to, že to bere tak vážně. Vůči paní Ivaně to asi drsné bylo, ale na pana Gotta to mířené není. Fotografie jeho paní, jak vypadala po premiéře, byly všude. Že někdo chodí někde po premiéře namalovaný a předvádí se před fotografy, je inspirující,“ reagoval Petr Jablonský. A pak přidal slova, která by klidně kdykoli zopakoval.

„Tuším, že lidé, kteří se v branži pohybují, si o paní Ivaně myslí, že se takhle chová. Kolegové ze šoubyznysu mi k videu říkali, že takhle to přesně je, že jsem se trefil. Pana Gotta trošku litují. Když se potkávají s jeho paní, mají pocit, že vládne nad vším, organizuje mu život. Nebo se o to aspoň snaží. V šoubyznysu to každý ví. Proto byla takhle vyobrazená, jak ji vidíme,“ nebere si servítky Jablonský. Protože ale nechce, aby se Karel Gott naštval na další lidi z branže, nikoho ze svých zdrojů jmenovat nechce.

„Chápu, že pan Gott z toho nemohl být nadšený. Přijde mi ale, že to s paní Ivanou nemá jednoduché. Byl to zajímavý námět. Když je to přes čáru, nedělám to. Tohle však nebylo sprosté. Možná by se pan Gott mohl zamyslet, jestli na tom nebude něco pravdy. Možná si to jen nechce přiznat,“ přidal s tím, že při dělání satiry nemůže nikoho vynechávat a že někteří lidé, jako například prezident Zeman, se nad jeho imitováním hlavy vždy pobaví. „Každý jsme ale jiný. Je jasné, že všichni mě nebudou mít rádi,“ dodal imitátor Jablonský.

Je podle vás Karel Gott podpantoflák?
Není, má krásné manželství
7,3 %
Navenek to tak působí
6,1 %
Je to tak a možná je to ještě horší, než se zdá
86,6 %
Celkem hlasovalo 71830 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám