Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Karel Gott (†80) se sice na jednu stranu raduje z vítězství v anketách popularity, poslední dobou ale také zažívá pár zklamání. Nejprve ho roztrpčilo, že jeho manželka Ivana Gottová (48) dostala posměšnou anticenu za „hudební paskvil“ v podobě videoklipu k manželovým pětasedmdesátinám, teď je zase zklamaný z chování svého přítele z branže. „Končí u mě!“ zlobí se.

O koho jde? Mistra nepříjemně překvapil imitátor Petr Jablonský, který po mediální smrti Zdeňka Izera je asi náš nejslavnější napodobitel známých českých hvězd. Ten v jednom televizním pořadu s herečkou Sandrou Novákovou (41) předvedli skeč, Petr coby Gott a Sandra jako Ivana, jak asi vypadaly chvíle zpěváka s jeho ženou po její nedávné divadelní premiéře. Gottová přišla na raut jako jediná nenalíčená, stále v masce, což působilo tak divně, že to vyvolalo v branži trochu údiv.

Ve videu ze satirického pořadu Neuvěřitelný týden (vysílá se každé pondělí večer) šlo o to, že falešný Gott se snažil rozjetou „Ivanu“ krotit s tím, že už je po představení a že se takhle nemá v divadelním světě chovat. Následně autoři skeče udělali z božského Karla podpantofláka, když jeho napodobitel zkrotnul, jakmile dostal výhrůžku, že bude bez večeře. A klon přiznal, že se Ivanky také bojí.

Pravý Karel Gott se k tomu samozřejmě oficiálně nevyjadřuje, jako profík zachovává dekorum. Jak jsme ale slyšeli z extrémně dobře informovaných kruhů, tenhle vtípek Jablonskému nezapomene.

„Měl jsem ho docela rád, dělali jsme spolu i Silvestra a měl jsem ho za slušného člověka. Dělal jsem si iluze, že patříme do stejné party. Ale co udělal s tou holkou, jak se nalíčila jako Ivanka v muzikálu, to je strašné. Je to pro mě neuvěřitelné zklamání, protože to nemá úroveň. Není to vtipné, jenom zlé. A takoví lidé u mě končí. Je to kudla do zad,“ postěžoval si svým přátelům Mistr s tím, že je to celé vytržené z kontextu a že jeho žena nezaznamenala jedinou negativní kritiku svého výkonu.

Mohou si lidé dělat legraci z Ivany Gottové?
Nesmí, Ivana je nedotknutelná bohyně
3,9 %
Mohou! Je demokracie a terčem může být každý
67,9 %
To video bylo hloupé, ale Ivana si o to nesmyslným nalíčením na rautu sama řekla
28,2 %
Celkem hlasovalo 55518 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám