Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na exotického účastníka SuperStar Aliho Amiriho? Sympatický fešák skončil v hudební show na pátém místě, ale slušně našlápnutou pěveckou kariéru vyměnil za studium medicíny.

Světla reflektorů mu ale byla vždycky blízká, a tak neváhal přijmout nabídku ze seriálu Svatby v Benátkách, kde ho diváci uvidí v roli žárlivého přítele stážistky Hanky, kterou hraje Natálie Holíková.

“Hraju Hančina přítele Aliho Rahima, kterého ona podvedla a pak opustila. První obraz, který jsem točil, byla hned žárlivá scéna. Vletěl jsem do ordinace a udělal výstup. Neměl jsem s tím problém, v reálu jsem taky hodně žárlivý. Když převládnou emoce, a já jsem emocionální člověk, jdou rozumné argumenty stranou. Každý jsme trochu žárlivý, jen je potřeba mít to pod kontrolou. Naštěstí se tahle má vlastnost s věkem zmenšuje, jsem sice pořád dost žárlivý, ale podstatně klidnější než před lety,” prásknul na sebe Ali Amiri.

Amiri dokončil studia, získal praxi u nás i v zahraničí a momentálně pracuje jako kožní lékař na estetické klinice. Před kamerou se však neobjevil poprvé. “Mám za sebou malou roličku v jednom seriálu na Slovensku, kde jsem hrál neurochirurga. Jsem zvědavý, jestli má postava žárlivce dostane větší prostor a jak se její osud bude dál vyvíjet,” uzavřel s úsměvem Ali Amiri.

Reklama

Další články

Načítám