Hlavní obsah
Článek

Devětadvacetiletá Američanka Tess Holliday nosí šaty velikosti 52-54, ale na svou korpulentní postavu je pyšná. Příroda jí totiž kromě plnoštíhlého těla nadělila i atraktivní tvář, díky níž prorazila v oboru, kde většinou bodují jen ženy dosahující jen poloviny její váhy.

Rusovlasá boubelka nepatří k zakomplexovaným chudinkám, které by se snažily nadváhu maskovat neforemným oblečením. Tess vždy ráda pózovala před zrcadlem, a když ji na sociální síti začalo sledovat přes půl miliónů fanoušků, všimla si jí i modelingová agentura zaměřená na dámy oblých tvarů, která jí okamžitě nabídla místo ve své stáji.

Tess na profesionálních snímcích prokázala svou fotogeničnost. Záběry, na nichž je zachycen pouze její obličej, obdivují dokonce i muži, kteří si na plnoštíhlé ženy příliš nepotrpí. I ti ovšem musí uznat, že Tess má opravdu atraktivní tvář.

Plnoštíhlá modelka své tělo ovšem prezentuje v celé jeho kráse. Odvážná baculka chce totiž světu dokázat, že štíhlé modelky nejsou jediným ideálem krásy, a proto založila hnutí, jehož cílem je zvýšit sebevědomí žen bez ohledu na jejich konfekční velikost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám