Hlavní obsah
Článek

Má luxusní vozy a svého vlastního řidiče. Producent muzikálu Fantom opery se obvykle nechává vozit. Má tak čas vyřizovat pracovní záležitosti a samozřejmě je to pro něj také pohodlnější. Prakticky nereálné je ho vidět za volantem. A třeba v tramvaji? To zní jako příběh z vesmíru. A přece se to stalo. Máme exkluzivní foto Františka Janečka (79) v městské hromadné dopravě.

"Jeli jsme jednu zastávku z Výstaviště do blízké restaurace během přestávky mezi odpoledním a večerním představením Fantoma opery. Tak jsme Františka vytáhli s sebou. Já myslím, že jel tramvají opravdu tak po čtyřiceti letech. A byl rád. Byl to pro něj zážitek," řekla Super.cz partnerka Janečka, zpěvačka Tereza Mátlová (48).

"Bylo tam trošku pozdvižení. Zaprvé vidět Františka v tramvaji se nestává každý den a navíc jsme já a další zpěvačky byly kompletně nalíčené na večerního Fantoma," dodala Mátlová.

Risknul Janeček kvůli jedné zastávce jízdu načerno? "On je ve všech směrech zodpovědný. Trval na tom, že než vstoupí do tramvaje, musí mít lístek, tak jsme mu ho přes mobil koupili," dodala Mátlová.

Reklama

Další články

Načítám