Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud to takhle s moderátorkou VIP zpráv půjde dál, diváci ji na obrazovce ani nepostřehnou. Daniela Šinkorová (51) totiž neustále snižuje svou hmotnost, což vzbuzuje obavy o její zdraví.

Muzikálová herečka zredukovala svou stravu na minimum a tvrdí, že se cítí naprosto v pořádku. Při pohledu na její tělíčko má ale tento dojem opravdu jen málokdo. Daniela zhubla už 17 kil, ale ani to nepovažuje za uspokojivý výsledek.

"Začala jsem jíst lehčí stravu, úplně jsem vynechala alkohol a kávu, méně solím, jím jenom zeleninu a ovoce, jogurty a müsli a pak už nic. Ale to úplně stačí," řekla nám nedávno drobotinka českého šoubyznysu, jejíž parametry už děsí i kolegy z divadla.

„Dokonce proběhla hádka o to, že nechce nosit jeden z kostýmů z Mamma Mia!, protože si v něm připadá tlustá. Hodně se v zákulisí mluví o tom, že propadla anorexii,“ prozradil Aha! zdroj z divadla, v němž Daniela účinkuje.

Křivky Šinkorové se dokonce nepozdávají ani Elišce Bučkové (34), nejznámější české bojovnici s anorexií. „Řekla bych, že zhubla hodně. Už se mi to moc nelíbí. Předtím byla víc sexy baba, teď je to moc. Má ztrhaný obličej,“ varuje nebezpečně hubenou moderátorku nejlehčí modelka.

Reklama

Další články

Načítám