Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) se bude vdávat. Už v červenci řekne své Ano podnikateli a sportovnímu moderátorovi Ondřeji Novotnému, se kterým chodí necelých sedm let. Svatba bude na Moravě, přípravy jsou v plném proudu a už se pracuje i na Renatiných svatebních šatech.

"Ještě se na celý červen chystám pracovně do Milána, tak jsem si to naplánovala tak, abych do konce května měla vše připravené. Začínám z toho být ale lehce nervózní, začíná vyplouvat, co není ještě dotažené, výzdoba, květiny. Je toho poměrně dost. Hodně mi s tím pomáhá Zuzana Vinzens, která dělá Ples v Opeře. A když zvládne ples, tak zvládne v pohodě jednu svatbu," směje se Renata.

A co tedy o veselce prozradila? "Svatba bude na Moravě a bude venku. Modlím se, aby bylo krásně. Mokrou variantu na obřad nemáme, v nejhorším vytáhneme asi deštníky," vysvětluje.

Šaty bude šít návrhář Lukáš Lindner a rozhodně to nebude nic honosného. "Mám ráda jednoduchost, bonbon určitě nebudu," dodala Renata na focení nové kolekce návrháře. "Jakmile dofotíme, tak se vrhne na moje šaty a Ondřejův oblek," uzavřela Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám