Hlavní obsah
Článek

Hostem posledního diskuzního pořadu s celebritami The Ellen Show se stala Victoria Beckham (49). Dáma, která se už zřídkakdy účastní podobných pořadů a rozhovorů vůbec, se však v sobotu dostavila ve skvělé náladě a ústa měla od ucha k uchu téměř po celou dobu, co si povídala s moderátorkou Ellen DeGeneres.

S tou bývalá zpěvačka a současně uznávaná módní návrhářka zabředla do spousty témat. Victorii například nachytala na tom, že si nepamatuje, kde všude má její manžel David Beckham tetování. Bývalá součást nejúspěšnějšího dívčího hudebního uskupení všech dob Spice Girls také prozradila, že jejich jediná dcera a zároveň benjamínek rodiny Harper nezapře vliv svých tří bratrů a sama si zamilovala kopat s nimi a tátou do míče při fotbale. Zároveň je ale i malou princeznou, která zbožňuje nejrůznější šatičky, což v ní jistě pěstuje pro změnu maminka.

Victoria ale dokázala s ohledem na výchovu dětí i hodně překvapit. Nejstarší syn Brooklyn totiž chodí na částečný úvazek na brigádu. „Pracuje v místní kavárně, myje tam nádobí asi už dva roky. Podle mě je to skvělé. Víte, my s Davidem hodně pracujeme, děti jsou pro nás vším, ale myslím si, že je důležité, aby měly určité návyky, ať už jde o ty etické, pomoc druhému nebo o pracovní morálku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám