Hlavní obsah
Článek

Jedna z největších legend celé hudební historie toho během svého relativně krátkého života stihla opravdu dost. Kromě produkce desítek nesmrtelných skladeb se Elvis Presley (†42) mimo jiné stačil oženit a rozvést s Priscillou, s níž si pořídil dceru Lisu Marii.

Obě dámy se společně předvedly na červeném koberci v Las Vegas, kde svou návštěvou poctily premiéru muzikálové show The Elvis Experience, která je pro zdejší návštěvníky alternativou k pravidelným koncertům Britney Spears (42). Zatímco Priscilla se může považovat za znalkyni Presleyho, za něhož byla provdaná šest let, Lisa Marie si svého slavného tatínka příliš neužila. V době, kdy byl nalezen mrtvý, jí totiž bylo pouhých devět let.

Priscilla Presley brzy oslaví 70. narozeniny, ale díky plastickým chirurgům úspěšně popírá svůj věk. Ženě, která králi rock´n´rollu dopřála jeho jediného potomka, to v Las Vegas tak slušelo, že bylo těžké uvěřit tomu, že v 60. letech prožívala románek se zesnulou hudební legendou.

Šestačtyřicetiletá Lisa Marie po své matce očividně podědila to nejlepší a vypadá téměř stejně jako v časech, kdy byla manželkou Michaela Jacksona (†50). Během dvouletého svazku si dcera Presleyho nejspíš příliš lásky neužila, ale dočkala se srovnatelné mediální slávy jako o tři desetiletí dříve její matka.

Reklama

Další články

Načítám