Hlavní obsah
Článek

Důkazem toho, že někdy láska nevyprchá ani po několika desetiletích, je manželství režiséra a producenta Ondřeje Trojana. Manželka Barbora vedle něj září stejně jako v době, kdy se seznámili.

Starší bratr herce Ivana Trojana před 27 lety potkal ženu, již by ani dnes za nic na světě nevyměnil. Nechybělo však příliš, a Barbora mohla místo svého manžela upřednostnit Vlastimila Zavřela.

„Seznámili jsme se v hospodě. Moc lidí tam tehdy nebylo a byl tam kulečníkový stůl, kde hrál kulečník Ondra s Vlastíkem. Tak jsem si chvíli vybírala, až jsem si vybrala. Ondřej mě potom pozval na večírek, a od té doby jsme spolu,“ popíše Trojanova manželka v Top Star magazínu příběh jako z romantického filmu.

Režisér, jehož drama Želary bylo v roce 2004 posledním českým počinem, který byl nominován na Oscara v kategorii nejlepší cizojazyčný film, je velmi tolerantním partnerem, ale jsou okamžiky, kdy potřebuje od své životní lásky pauzu.

„Manželskou krizi mívám, když se nějakou náhodou společně objevíme v nějakém obchodním domě. Překonám ji, když vylezeme z toho příšerného baráku na vzduch a já si tam zakouřím,“ zažertoval Ondřej o svém bezchybném manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám