Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Holán (31) patří mezi špičku českých dabérů. Jeho hlas můžete slyšet v bezpočtu seriálů a filmů. Momentálně ho navíc diváci vídají v seriálu Policie Modrava, kde hraje záletníka, kterému nikdo neřekne jinak než krásný Jája.

Herec nyní svěřil, že se během filmování potýkal s vážnými zdravotními problémy, které ho na dva měsíce vyřadily z natáčení. V jednu chvíli mu dokonce šlo o život.

„Měl jsem zánět slepého střeva, který protékal do břicha. Ten den mě čekal akrobatický let s pilotem. Naštěstí jsem si to ale rozmyslel a místo toho jsem jel do nemocnice. Díky bohu, protože jinak bych byl možná už teď mrtvej. V nemocnici mě čekaly dvě operace a půl roku jsem měl umělý vývod,“ svěřil se Michal v talk show Na baru.

A jak se vlastně Holán dostal k dabingu? Práci dabéra si prý vysnil už jako malý kluk. „Já prostě ten dabing mám strašně rád. Ale hlavně já jsem dost lenoch a ten dabing je super v tom, že si nemusím nic připravovat,“ uzavřel věčně vysmátý Michal Holán.

Reklama

Další články

Načítám