Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) přijela na jaře do Čech a těšila se, že se vrátí ke svojí práci. Ale má smůlu. Bývá sice zvána na různé párty, většinou ovšem jako host. V poslední době měla jen jediný kšeft. Čekala víc.

Zuzana se vrátila společně s partnerem Vlastou Hájkem, který se stará o provoz kavárny na pražském Malostranském náměstí, a dcerkou Salmou. S tou také tráví téměř veškerý čas.

"Žádné pracovní nabídky se nehrnou. V létě nejsou skoro žádné akce, všichni šetří. Nabídky mám až na září a říjen, ale to už chceme jet nazpátek do Miami," svěřila Super.cz Zuzana. "Ale kdyby to byl velký kšeft, na otočku bych přiletěla," nechce odradit potenciální klienty.

V Čechách navíc Belohorcovou trápí velká alergie. "Skončila jsem dokonce i v nemocnici. Teď mi doktorka předepsala speciální kapky a užívám pravidelně léky, zlepšilo se to," doufá moderátorka. Přestože nemá žádné pracovní nabídky, nevyhýbá se ale účasti na charitativních akcích.

"Ráda pomohu, když je to v mých možnostech," zmínila na kladenském náměstí Sítná, kde svojí účastí přispěla při pořádání charitativní akce Chance4Children pro projekt Dr. Klaun v kladenské nemocnici. Spolu s ní se objevili také nejslavnější kladenští hokejisté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám