Hlavní obsah
Článek

Americký magazín The Globe opět perlí. Na obálce přišel s titulkem, že princové William a Harry mají biologickou sestru. Jmenuje se Sarah, a Kate Middleton se s ní dokonce tajně na chvíli sešla. Dnes třiatřicetiletá blondýna prý vznikla z embrya, které bylo počato z vajíčka princezny Diany a spermie prince Charlese.

The Globe chce prodávat za každou cenu. A tak v době, kdy se má narodit Williamovi (32) a Catherine (33) druhorozený potomek, přišel se skandální senzací. William má třiatřicetiletou sestru Sarah, která žije v Nové Anglii v USA.

Magazín tvrdí, že britská královna Alžběta II. nařídila, aby devatenáctiletá princezna Diana v prosinci 1980 podstoupila test plodnosti. V USA provedli dokonce umělé oplodnění jejích vajíček Charlesovým spermatem. Embrya sice měla být zničena, ale jeden z lékařů si jedno schoval a dal ho své manželce. Dítě se narodilo v říjnu 1981, osm měsíců před princem Williamem.

A to je podle magazínu The Globe skutečná pecka. Kdyby Sarah dokázala, že je biologickým potomkem Diany a Charlese, bude následnicí trůnu a předběhne Williama. Podle nového zákona totiž na trůn usedá prvorozený potomek bez ohledu na pohlaví.

Sarah měla prý tragický osud. Její rodiče zemřeli při autonehodě. Poté se dozvěděla z deníků, které zdědila, že byla počata z Dianina vajíčka a Charlesovy spermie. Před dvěma roky jí však někdo začal vyhrožovat, že pokud bude pátrat po svých předcích a snažit se dokázat biologické předky, zemře.

Co se dozvíme příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám