Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Gangster Ka, inspirovaný životem uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře, má před sebou poslední natáčecí dny. V hotelu Expo se točila důležitá scéna výbuchu a charizmatického herce Hynka Čermáka by na place poznal málokdo. Plešatý Čermák „vyfasoval“ paruku a dle pokynů režie přibral osm kilo. Podobnou proměnu přitom absolvoval nedávno kvůli filmu Americké dopisy. Herec tvrdí, že rodina už si na to zvykla.

„Moje rodina je strašně trpělivá, tak doufám, že jim to ještě chvilku vydrží,“ smál se Čermák. V Praze točil konec druhého dílu filmu a interiér hotelu suploval Afriku, kde se točilo předtím. Čermák proto v osmi stupních pobíhal u holešovického Výstaviště v plážovém oblečku a s parukou na hlavě.

„Strašně mě to štve a už se těším, až si oholím jak vousy, tak vlasy. Kvůli roli Antonína Dvořáka jsem se třeba neholil devět měsíců,“ šokoval Čermák. A jako správná filmová hvězda neváhal obětovat ani štíhlou linii. Přibral sice osm kilo, do reálného Krejčíře mu ale stejně ještě pár navíc chybělo.

„Měl jsem základ z natáčení Amerických dopisů, tam jsem musel přibírat také. Začnete do sebe prát cukry a čekáte, že se to usadí. I když na jevišti se zase leccos vypotí. Povedlo se, ale teď už to jde samovolně zase dolů,“ říká Čermák, který v hotelu točil výbuch kufříku s penězi.

Čermák ve snímku ztvárňuje jednoho z nejznámějších uprchlých podnikatelů Česka. Ve filmu se jmenuje Radim Kraviec. „Čím déle na té postavě pracuju, tím víc upouštím od výrazu mafián. Použil bych bastard nebo s**č. Mám ho už plné zuby,“ uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám