Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana má dokonalou postavu, ale sama přiznává, že zatím za to vděčí hlavně přírodě. Miluje jídlo a v posilovně ji nepotkáte. Léta se nehýbala vůbec, teď ale kvůli zádům začala chodit na jógu.

"Mám normální postavu, která odpovídá tomu, že hodně jím a skoro se nehýbu. Je mi 26 let, za deset let se uvidíme, uděláme screening, myslím, že to bude vypadat poněkud jinak," usmívá se Emma.

"Možná mě ale zachrání to, že jsem teď začala cvičit, protože mě hrozně bolí záda. Byla bych hrozně ráda, aby mi to vydrželo, ale moje vůle je v tomhle směru nula. Moc šancí si nedávám," upřesňuje moderátorka.

Jordanovi je prý úplně jedno, zda je vyhublá, nebo se jí lehce zaoblí tvary. "Můj partner má nejradši mě, nedá se mluvit o obecném vkusu. Pro něj existuju jenom já, to platí vzájemně," vysvětluje.

A co kdyby ji na přibývající špíčky upozornil? "Je to galantní muž, kdyby to náhodou řekl, musela by to být velká nadsázka a humor. Kdyby to myslel vážně, tak by ten vztah skončil. V tomhle jsem feministka, tyhle vztahy myslím nemají moc cenu," dodala Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám