Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme si, že jako dvojnásobná máma už modelka Vlaďka Erbová (42) pomalu na modeling rezignovala a věnuje se rodině a své živnosti manikérky. Proto nás překvapila, když se na módní show v rámci Plesu Prahy 1 nejen objevila na módním molu, ale dokonce v hodně sexy spodním prádle.

"Přehlídky pořád chodím, ale je pravda, že už to není tak často. Tady je to navíc už několikaletá spolupráce, takže jsem pozvání přijala velmi ráda," řekla nám. Chtěla snad ve spodním prádle předvést, jak se povedla její třetí plastika prsou? "Ta také nejsou všechno. Stále říkám, že nic pro kondici nedělám, a to je pravda. Takže to, abych šla do prádla, bylo dlouhé přemlouvání a sama sobě jsem před přehlídkou držela palce," dodala.

"Ani jsem nedržela žádnou dietu, protože to by mi bylo špatně, takže jsem dneska celý den jedla. Ale jdu sama za sebe, myslím, že diváci v sále vědí, že mám dvě děti a jaký je můj věk, tak mi to snad odpustili," krčila rameny štíhlounká Vlaďka, na níž dvě těhotenství, která má za sebou, nejsou vůbec znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám