Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně starosty Prahy 1 Oldřicha Lomeckého a zároveň tisková mluvčí radnice, půvabná brunetka Veronika Blažková, dávala dohromady program letošního posledního plesu sezóny. Ten se v paláci Žofín nesl v pohádkovém duchu. "Nápad přišel od mého kamaráda, který říkal, že nám všichni mohou závidět, jaké máme na Praze 1 pohádkové budovy jako je palác Žofín. A já se toho chytla," řekla Super.cz.

"Proto jsem se rozhodla pro pohádkové téma, ale aby to nebylo tak infantilní, jen s čarodějnicemi, drakem a pohádkovou výzdobou, tak jsem to chtěla trochu rozbořit přehlídkou spodního prádla nebo vystoupením z muzikálu Mamma Mia," dodala.

Sama ovšem z klasické pohádky vytvořila pohádku pro dospělé už při úvodním tanci se starostou, kdy ji zradily šaty a v sále tak mohli obdivovat nejen to, jak si nacvičili taneční kroky, ale i Veroničino ňadro. "Stane ne. Držela jsem dietu, abych zhubla do šatů Oscar de la Renta, které jsem si nechala na ples přivézt, a o to jedno deko to vypadlo," červenala se Veronika.

Šaty rozhodně pohádkové byly. Vyjma faux pas na pódiu v nich Veronika vypadala jako víla. "Jsou trochu jako pohádkový umělecký výtvor. Ale já na klasické pohádky nejsem. Dlouho jsem měla ráda Mrazíka, teď je to South Park a možná ještě disneyovská Sněhurka. A o té znám i vtip. Víte, co se stane ze Sněhurky, když sáhne na drát elektrického vedení? Popelka," předvedla smysl pro černý humor Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám