Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Vendulu Svobodovou (52) potkali před Palácem Žofín, kam jsme se chystali na Ples Prahy 1, byli jsme překvapeni, že její róba není až tak úplně plesová a navíc nemá ani střevíčky na vysokém podpatku.

"Vzhledem k tomu, že mám po celkem složité operaci kolene, tak podpatky nosit nemůžu. Jen na chvilku, třeba na fotku. Ale není to na to, abych si zatančila," vysvětlila nám prezidentka nadace Kapka naděje. "A se šaty je to tak, že jsou mi všechny velké. Tyhle v antickém stylu jsou jediné, které na mně neplandaly," dodala.

Přestože je po zmíněné operaci, tak se ale sama účastní výzvy břišní pekáč. "Při cvičení koleno nevadí. Nicméně jsem si říkala, jestli nejsem blázen, protože když ta výzva začínala, tak jsem tam byla jediná žena a navíc nejstarší. Ale všichni se snažíme, cvičíme s kamarádkami, i Josef cvičí, i když on už je znatelně v předstihu," vysvětlila.

Díky tréninkovému plánu Vendula velmi znatelně zhubla. "Mám dole asi šest nebo sedm kilo. Mám teď velikost třicet čtyři. Asi jsem takovou měla naposledy na gymplu," zrekapitulovala.

Reklama

Další články

Načítám