Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby měla cvičitelka Hanka Kynychová (56) na plese decentní šaty, asi bychom omdleli. Naštěstí nám to opět neudělala a na Ples Prahy 1 vyrazila v modelu od stejného návrháře, který jí navrhl i šokující outfit na Ples v opeře.

"Dneska jsem to ale trochu vylepšila, protože když jsem stála ve foyer Státní opery, tak ty šaty nevypadaly úplně ideálně. Dnes jsem si poprsí víc ošéfovala," řekla nám Hanka a my doufali, že konečně pochopila, že zmíněné šaty do Opery nebyly ty nejvhodnější na světě. Ale chyba lávky.

"Myslím si, že byly krásné a dodneška si ten pocit užívám, ale přece jen tam byla velká zima a to poprsí se tam tvářilo trochu neatraktivně. Snad dnes, když se na mne lidé podívají, potěší je to. A třeba některé dámy budu motivovat," mínila Hanka.

"A když mne nějaký muž vyzve k tanci, ráda půjdu," dodala cvičitelka, která opět na ples dorazila se svojí manažerkou a nikoli s manželem. Stydí se snad za něj? Nebo naopak on za ni? "To určitě ne, zrovna dneska jsme si říkali, že by si to mohl užít jako muž dvou žen. Příště ho určitě také vyvětráme," slíbila Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám