Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvíce peněz prý nová Česká Miss Nikol Švantnerová (31) utratí při nákupech za boty. Při své výšce sto osmdesát centimetrů nemá potřebu svou postavu prodlužovat, a tak preferuje spíš nízkou podrážku.

Vzhledem k tomu, že je její přítel Jakub Hora menšího vzrůstu, tak ji na boty na vysokém podpatku neužije. „Přítel je menší. Přece mu to neudělám, že bych si vzala podpatky,” říká úřadující královna krásy. Nikol ale boty na podpatku nemá vyloženě zakázané. „Vlastně mu to ani nevadí. Já jsem ale vzhledem k němu ohleduplná a nevyhledávám to,” říká Švantnerová.

Na rozdíl od České Miss Earth Karolíny Mališové, která by partnera nevytáhla na společné nákupy ani párem volů, vyráží Švantnerová a Hora do nákupních center poměrně často. „Hrozně mě to překvapilo, že se mnou přítel nakupuje velmi rád. Nevadí mu se mnou trávit hodiny na nákupech a nosit mi tašky. Naopak vždycky mi poradí a já jemu. Když vyrážíme na nákup, tak jen spolu,” říká Nikol, která ale podotýká, že její partner rozhodně není typický fintivý fotbalista a nákupní maniak. „Vystačí si s jedněmi tepláky, a kdybych mu vyloženě neřekla, aby si koupil druhé, tak si je nepořídí. On je v tomhle velmi skromný,” říká Nikol Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám