Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcerce moderátora Vlasty Korce už je dva a půl roku a vypadá jako blonďatý andílek. "Stejně ale všichni říkají, že je podobná Vlastovi. I když mně se zdá, že je i po mně," míní moderátorova manželka Magdaléna, po níž dostala holčička jméno.

S malou Magdičkou je zatím maminka na mateřské dovolené. "V prosinci jí budou tři, pak bych ji ráda zkusila dát do školky. Ale bude to těžké, jsme pořád spolu, nevím, jak si zvykne," míní Magdaléna, která pracovala jako módní redaktorka. Faktem je, že Vlasta je tak vytížený, že je spíš svátečním tatínkem.

"V květnu jsme byly samy na dovolené v Řecku. Dostala jsem to jako dárek k narozeninám, ale Vlasta kůli práci s námi nemohl. Pak jsme byli všichni v Chorvatsku, to si ale náš taťka dělal potápěčský kurz, takže jsme byly jako doprovod. Ale bylo tam nádherně," míní Magdaléna.

Rodinku manželé plánují rozšířit. "Myslím, že pomalu nastává ten ideální čas," usmívá se Magda. Korce s manželkou a dcerkou Super.cz potkal na charitatiní pouti pro projekt Klaun v kladenské nemocnici.

Reklama

Další články

Načítám