Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) se už nějaký ten rok pečlivě připravuje na budoucí modelkovský důchod, a tak pořádá kempy pro modelky. Za sebou má už šestý ročník, v každém z nich si vybrala jednu ze začínajících modelek, s nimiž spolupracuje. Tentokrát je vítězkou osmnáctiletá blondýna Karla Adámková z Prahy. Jak se vám líbí?

Finále projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři se konalo hned poté, co parta dívek po týdnu tvrdého tréninku v resortu v Praze odešla módní přehlídku.

„Karlu jsem si vybrala, protože je to dívka, která nejenom má dobré srdce a je šoumenka, ale má i šmrnc. Umí se dobře postavit, vypadá dobře na fotkách i na mole a myslím si, že na to jako jedna z mála má, aby se dostala nahoru a prosadila se. Když na tom bude pracovat s citem a rozumem a nestoupne jí to do hlavy, má šanci. Je to holka krev a mléko, žádná hubeňourka, což se mi strašně líbí,“ svěřila se Super.cz spokojená „paní šéfová“.

„Karla je moc příjemná, je s ní opravdu zábava. Sedí mi. Jsem spokojená,“ dodala. Druhá se umístila Monika Jáchymková a třetí byla Kateřina Mahovská. Za pár týdnů už Mesarošová pořádá casting na podzimní termín, tentokrát s vybranými dívkami poletí do Turecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám