Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Glynis Barber, která ztvárnila nezapomenutelnou postavu seržantky Harriet Makepeaceové v populárním krimi seriálu z 80. let Dempsey a Makepeaceová, se během uplynulých tří dekád téměř nezměnila. Hereččin seriálový i životní partner Michael Brandon je skutečně šťastný muž, jeho manželka totiž neoslňuje pouze po hodinách příprav ve večerní róbě na společenské akci, ale i v civilu na ulici, kdy má na sobě bundu a džíny.

V bílých splývavých šatech a s navlněnými vlasy se devětapadesátiletá herečka před několika dny dostavila do londýnské Královské opery na udílení divadelních cen Olivier. Naopak například letos v lednu byla před televizními studii viděna s rovným účesem a i v bundě a s šálou kolem krku svým úsměvem dokázala nejen fotografům rozsvítit den.

Samotná herečka tvrdí, že za svou vitalitu vděčí umírněnému životnímu stylu, hlavně pak stravě. Ale kdo by čekal malé porce pětkrát denně a litry vody, byl by pořádně vedle. Barber totiž vynechává snídani a za den sní jen dvě větší porce jídla. Zároveň se prý napije se až ve chvíli, kdy pociťuje žízeň. V jejím režimu nechybí ani pravidelný pohyb, a to kardio cvičení a bikram jóga.

Reklama

Další články

Načítám