Hlavní obsah
Článek

V současné době, kdy začínají venkovní teploty vzduchu znovu stoupat nad 20°C, si mnoho lidí, tak jako každý rok, klade otázku, jak letošní léto vůbec zvládnou. Trpí totiž nadměrným pocením, vrozenou chorobou zvanou odborně hyperhidróza, která jim hlavně při vyšších okolních teplotách nebo ve stresových situacích dokáže udělat ze života doslova peklo. Hyperhidróza, aneb když se vaše potní žlázy zblázní.

Vypotit několik litrů potu během pár hodin? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé trpící hyperhidrózou jsou pronásledováni každodenním a velmi silným pocením, od časného rána až dokud večer neusnou. Potí se bez příčiny, jako by se jejich tělo chtělo zbavit snad veškerých tekutin, které v sobě má. Pocení se neobjevuje jen na obvyklých místech, jako jsou podpaží nebo nohy, ale může se objevit ve velmi silné formě i na dlaních, v podbřišku, zádech nebo dokonce na hlavě a obličeji.

Co je příčinou vzniku nadměrného pocení?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadměrné pocení je patologickým stavem, který si děti přinášejí od svých rodičů. Pokud nadměrným pocením trpěl někdo z nich, je zde velká pravděpodobnost, že se s nadměrným pocením setkají i ony. Když se budeme bavit o vnějších příčinách, které tento stav zhoršují, jedná se hlavně o stresové situace, během kterých dokáže člověk trpící nadměrným pocením doslova chrlit pot po litrech. Výjimkou nejsou ani jedinci, kterým z dlaní nebo jiných částí těla pot vyloženě odkapává.

Jak se nadměrného pocení zbavit? Existuje řešení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač je nadměrné pocení chorobou, která mnoha lidem způsobuje společenské problémy, často je přehlížena, a to jak ze strany lékařů, kteří si s ní nevědí rady, tak ze strany samotných pacientů. Přitom zbavit se tohoto typu pocení, takřka kdekoli na těle, a normálně žít je snadné. Už pátým rokem je na trhu k nalezení přístroj zvaný Electro Antiperspirant®, vyráběný přímo v České republice, který doslova trhá prodejní rekordy po celém světě. Proč? Protože na rozdíl od jiných řešení opravdu funguje a za jeho vývojem stojí ti nejrenomovanější lékaři zabývající se problematikou nadměrného pocení.

Electro Antiperspirant vs. Nadměrné pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bylo by pěkné, kdyby reklamní šoty, slibující v televizi zabránění potu až na 72 hodin, byly pravdou. Přitom dnes už každý ví, že opravdu silného pocení se žádným sprejem ani kuličkou nezbavíte. Electro Antiperspirant je jiný. Je certifikovanou lékařskou pomůckou a jako jediný na světě během náročného klinického testování dokázal zbavit nadměrného pocení na nejrůznějších částech těla celých 100 % pacientů. Jsou pod ním podepsáni opravdoví lékaři na slovo vzatí a ne armáda marketingových agentur slibujících nemožné.

Jedno použití a máte klid na celé měsíce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je v současné době nabízen v několika verzích, ze kterých si vybere opravdu každý. Nezáleží na věku, pohlaví, kde se potíte nebo na síle pocení. Electro Antiperspirant vás zbaví pocení kdekoli na těle rychle, na velmi dlouhou dobu a hlavně bezpečně. Vše je garantováno nejen českými a slovenskými lékaři, ale hlavně desítkami tisíc lidí, kterým Electro Antiperspirant s problémem zvaným nadměrné pocení opravdu pomohl.

Další články

Načítám