Hlavní obsah
Článek

Australská popová diva Kylie Minogue (55) se snad nikdy nepoučí. Přestože se na hudební scéně pohybuje už od 80. let minulého století, stále nepřišla na to, že kalhotky jsou spodním prádlem, a mají tedy zůstat skryty pod další vrstvou oblečení.

Od časů, kdy Kylie v hitparádách bodovala s hitem I Should Be So Lucky, se toho změnilo opravdu hodně, ale její vizáž zůstává stále stejná. Drobná zpěvačka má stále míry modelky, a přestože se nezadržitelně blíží k padesátce, věk se na její tváři díky vždy pečlivému líčení příliš neprojevil. Bohužel se však nezměnily ani návyky zpěvačky, která stále vystupuje jako popová princezna, přestože má věkově blíže k Madonně (56) než k Beyoncé (33).

Kylie má stále v oblibě krátké šaty, v nichž toho často ukazuje více, než se na dámu jejího věku sluší. Obdivovatelé dámského spodního prádla si přišli na své i v Berlíně, kde zpěvačka na tiskové konferenci nechala fotografy nahlédnout pod šaty. Vzhledem k jejímu outfitu bylo celkem logické, že kalhotky při sezení v křesle neskryje, ale Kylie si během své tři desetiletí trvající kariéry stále ještě nestačila osvojit základy slušného vystupování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám