Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý vrcholový sportovec Bruce Jenner (65) konečně přestal skrývat záměr stát se ženou a poprvé vyšel před svůj dům v Malibu v dámských šatech. Udělal tak jen pár dní před očekávaným rozhovorem s Diane Sawyer, který stanice ABC odvysílá dnes večer. Bruce v něm poprvé otevřeně povypráví o svém rozhodnutí začít v pětašedesáti nový život jako příslušník opačného pohlaví.

Jenner, jenž je olympijským vítězem v desetiboji z roku 1976, ale také otcem Kendall a Kylie Jenner a zároveň otčímem sester Kardashianových, si vybral dlouhé šaty s černobílými pruhy. Dá se očekávat, že po odvysílání rozhovoru jej v dámském oblečení budeme vídat častěji i na veřejnosti.

V upoutávce na interview zaznělo, že oporu má od začátku nejen v Kris Jenner, s níž se po 22 letech manželství loni v prosinci rozvedl, ale i ve všech ostatních členech rodiny, za což je podle svých slov nesmírně vděčný. Svůj téměř celoživotní sen se prý odhodlal zrealizovat i díky nim.

Ačkoli se až do současnosti nikdo z rodiny k tématu na přání Jennera nevyjadřoval, média o něm informují již od začátku loňského roku, kdy Bruce podstoupil operativní odstranění ohryzku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám