Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) dobře ví, že modelingem se obvykle nedá živit až do důchodu, a tak už se poohlíží po dalších možnostech kariéry. Například pěvecké. "Vypadá to slibně, teď jsme dodělávali písničku a 4. a 5. května točím videoklip," prozradila.

"Ten klip bude úžasný, protože ho točí můj otec, který mi ho dává jako dárek ke třicetinám. Běžně klipy netočí, jenom reklamy, s nimiž vyhrává ceny po celé Evropě, protože jsou nejlepší. Ten klip bude hodně náročný, sehnal do něj spoustu lidí zadarmo, protože bych na to v životě neměla. Normálně by to stálo půl miliónu, ale takhle skoro nic," svěřila Agáta. "Zpívání byl vždycky můj sen. Možná jsem to mohla zkusit už ve dvaceti, ale to jsem na to neměla ty správné koule," dodala.

Přiznala také, že nadcházející třicetiny ji trochu děsí. "Mám z toho strašné deprese už teď. Připadám si hrozně stará a že všechno končí. Tou písničkou jsem se snažila omladit a taky jsem teď omladila i styl oblékání. Nosím puntíky, růžové sponečky, k tomu síťovaného punčocháče. Mám ještě týden, než na to budu stará," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám