Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Karla Gotta (†80) Ivana (48) odejde v červnu na vlastní žádost z VIP zpráv, kde na postu moderátorky působila téměř pět let. Gottová se prý chce naplno věnovat rodině a navíc nedávno začala působit jako nová manažerka svého muže, což by s moderováním v televizi horko těžko skloubila.

Co všechno diváci se zpěvákovou manželkou, která patřila k nedotknutelným hvězdám Primy, prožili? Ivana působila ve VIP zprávách od samého počátku. Během pěti let na obrazovce vystřídala několik účesů, osahával ji kolega, polévala se ledovou vodou, laškovala s malým lvíčkem, a dokonce si jednou do studia vzala i mladší dceru Nellinku...

Snad nejhorší účes, kterým se Gottová v pořadu přinášejícím zprávy ze společnosti prezentovala, byl ten, jenž nápadně připomínal malou čarodějnici ze stejnojmenného Večerníčku, který namaloval Zdeněk Smetana. Nad příšerným účesem i outfitem ve stylu "šla nanynka do zelí", tehdy kroutili hlavou nejenom diváci.

Gottová naštěstí uměla i zabodovat. Diváky oslňovala v nejrůznějších možných odstínech blond vlasů a nebála se riskovat. Na obrazovku tak jednou nakráčela i coby rozverná zrzka.

Někdy až moc upjatá manželka Karla Gotta uměla potěšit i diváky z řad silnějšího pohlaví. Stačilo, když si oblékla sexy šaty s výstřihem a hned všichni zapomněli na její osobitý moderátorský projev. Před kamerou tak jednou vyprovokovala i svého moderátorského parťáka Petra Vágnera (46), který zaskočené Gottové sáhl během přenosu na zadek. Prý se však jednalo jen o přátelské laškování...

Společně s Vágnerem Gottová po vzoru dalších celebrit podpořila také boj proti neurologickému onemocnění ALS, když na sebe oba dva přímo ve studiu vychrstli kbelík ledové vody.

Teď už se Ivaně odpočítávají poslední dny na obrazovce, ale protože svůj odchod z Primy označila za dočasný, je možné, že se do televize zase jednou vrátí...

Reklama

Další články

Načítám