Hlavní obsah
Článek

Podnikatelku Tamaru Kotvalovou (60) jsme už dlouho na párty nepotkali. Jednak je dost zaměstnaná svým byznysem, a pak má za sebou i nějaké zdravotní problémy. "Měla jsem zlomený malíček u nohy a vím, že to není žádná tragédie, ale nechalo to následky. Nedokážu se obout do lodiček, připadám si jako ve svěráku. A doma jich mám přitom asi dvě stě párů," svěřila Super.cz.

Na oslavu 5. narozenin časopisu, který vydává její partner Roman Hajabáč, si tak na poslední chvíli kupovala střevíčky, v nichž by párty mohla absolvovat. Samozřejmě byly luxusní, značky Jimmy Choo a od stejné značky si vzala i psaníčko. I u ostatních kousků zůstala věrná svému přízvisku Královna Pařížské.

Krk a dekolt ozdobila náhrdelníkem Alexander McQueen, zápěstí hodinkami Cartier a celkovému outfitu vévodily šaty Herve Leger z jemňoučké bílé kůže. Od stejného návrháře měla nedávno Petra Faltýnová (45) model, na který se spotřebovalo materiálu mnohem méně - pověstné mini kraťásky, které jsme si na předávání cen Anděl spletli s kalhotkami.

Nemohli jsme si nevšimnout, že v upnutých bílých šatech Tamara vypadala ještě štíhlejší než dříve. "Měla jsem problémy se žaludkem, a tak jsem si na dva týdny naordinovala očistnou kúru, čtyři dny z toho jsem vlastně nejedla vůbec nic. Zhubla jsem šest kilo, ale kvůli tomu jsem to rozhodně nedělala, měla jsem opravdu specifickou kúru, která má odstranit záněty v těle," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám