Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo to jak blesk z čistého nebe, když Prima oznámila, že Ivana Gottová (48), kterou před pěti lety do VIP zpráv angažovali coby nadějnou moderátorku a určitě ne jen kvůli její známosti přes manžela Karla Gotta (†80), na neurčito končí v televizi. Podle médií si měsíčně přišla na šedesát tisíc hrubého. Mistr teď ale veřejnosti vzkazuje, že se o ni skvěle postará!

„Vše jí vynahradím, opravdu! Jsem na ni pyšný, že odchází z práce, kterou miluje, aby se naplno mohla věnovat dcerkám a mně,“ řekl Gott Blesku. A právě o Ivanině pomoci jemu se poslední dobou hodně mluvilo. Zpěvák se rozloučil se svou manažerkou, starat se o něj bude manželka s dlouholetou kamarádkou, novou sekretářkou a účetní v jedné osobě. Té na email budou chodit pracovní nabídky, které Gott s ženou posoudí, Ivana pořeší honoráře a kamarádka Sekaninová z divadla Broadway, kde dřív Gottová pracovala, vypracuje smlouvy.

Jak přesně své ženě konec v práci vynahradí, božský Karel nespecifikoval. Manažeři obvykle berou od deseti do dvaceti procent, a jelikož se spekuluje, že Gott si měsíčně přijde na milión korun, některá média spekulují, že by manželce mohl vyplácet apanáž až dvě stě tisíc korun měsíčně (skoro dva milióny korun ročně). To Mistr rázně odmítá.

„Ona ale není mou plnohodnotnou manažerkou. Pomáhá mi s prací, to je celé. Jsme rodina a vycházíme si maximálně vstříc. Tak je to přece ve všech rodinách,“ zdůrazňuje.

Reklama

Další články

Načítám