Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, nejcitovanější českou celebritou dneška je Olga Lounová (43), slavná umělkyně, která se rozhodla zachránit méně úspěšné kolegy, jimž chtěla za pouhých šestnáct set korun českých na semináři Jak uspět v umění předat své zkušenosti a pochlubit se jim svými styky. Mnoho lidí však její záslužnou aktivitu nedocenilo a snažilo se ji rozbít legračními dotazy a vysmíváním. Zpěvačka se proto rozhodla na sociální síti na stránce události tvrdě cenzurovat.

V době psaní článku se na seminář přihlásilo 2,2 tisíce žadatelů toužících po poznání, jak „úspěšně plout v českých vodách se syndromem vyhoření za doprovodu rodičů zdarma“, a prostými kupeckými počty se proto lze dobrat cifry, kterou by Olga Lounová (dříve a později zase Pytlounová) čistě teoreticky získala: tři a půl miliónu korun.

Kromě ní a šatnářky však pravděpodobně všichni ostatní byli jen provokatéři (i o úmyslech šatnářky by se mohlo polemizovat) a dalo by se proto čekat, že Olga uzná, že prohrála. Lidé se ji zkrátka rozhodli „vytrolit“ kvůli tomu, že chce radit, jak být úspěšný a přitom ji za úspěšnou považují stejně, jako mají krokodýla za výsostného vegetariána.

Aktuálně event ze sociální sítě zmizel, ještě předtím ale zpěvačka začala tvrdě cenzurovat, mazala jeden příspěvek za druhým, ale čím víc se snažila, tím víc se do hry zapojovalo víc „prudičů“ a zahlcovali stránku dalšími a dalšími bláznivými dotazy (typu, zda se dá platit stravenkami a podobně). A také anketami, z nichž nejúspěšnější byla ta, kdy v historii byla v české kotlině nejtvrdší cenzura. Že většina volila odpověď „za časů Olgy“, už asi nikoho nepřekvapí. Kromě toho vznikla i vtipná skupina s názvem Olga Lounová ze mě udělala umělce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám