Hlavní obsah
Článek

Kdekdo se zpěvačce Ivetě Bartošové podivoval, proč se spustila s italským hrabětem Domenicem Martuccim (47). Teď už je ale patrně jasno. Jak se nám svěřila jedna z bývalých milenek Domenica, může se pyšnit pořádnou mužností. "Domenico to s ženami opravdu umí. Když jsem u něj přespávala, sousedi ho pak ráno prosili, ať si odhluční byt. A i když to není nejdůležitější, určitě mu u milenek pomáhá i to, že na jistých místech narostl přes dvacet centimetrů," tvrdí jedna z jeho expřítelkyň. Posuďte sami na přiložených fotografiích polonahého italského hřebce.

Martucci ukázal své tělo, když před reportéry Super.cz skočil šipku do rozbouřeného moře nedaleko oblíbené rybárny. Tamní vlny budily respekt, Domenico se jich však nezalekl. "Rozmázne se nám o skály a máme po Domenicovi," vtipkoval na adresu přítele své matky Artur Štaidl. Díky skoku se však hrabě mohl pochlubit slušnou postavou i plnými plavkami.

To, že Martucci to v posteli umí, potvrdila kromě Domenicovy expřítelkyně i sama Iveta Bartošová (†48). "Pamatuju si, že na nás u něj v bytě v noci někdo několikrát bušil, ale už netuším proč," potutelně se usmívá zpěvačka, o jejíž sexuální náruživosti už byly popsány stohy papíru. A co se týče vyspělosti její lásky, u které nyní přebývá v italské Peschici, jen pokrčí rameny. "Ještě jsem ho neměřila," směje se už na celé kolo.

Iveta tvrdí, že sex je důležitý, ale hlavní je porozumění a láska. A protože u moře je přes den vedro k zalknutí, dá se předpokládat, že v rozlehlé ložnici, z které přivolává Iveta zvonečkem služebnou s kondomy, pěstuje páreček všechny aspekty svého vztahu. Lásku i erotiku. A právě proto asi Iveta, jež se změnila k nepoznání, vypadá tak šťastně...

Reklama

Další články

Načítám