Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je pořád až po uši zamilovaná do hokejisty Tomáše Horny, po jehož boku neustále září jako sluníčko. A to i během cesty po dálnici D1, kterou společně absolvovali do Ostravy, kde měla Monika vystoupení v muzikálu Funny Girl.

A protože už jsou venku příjemné jarní teploty, konečně jsme měli možnost spatřit v krátkém tričku Tomášovo tetování, které zdobí jeho paže. Fotkou svého pokérovaného miláčka se Absolonová pochlubila na sociální síti.

Zpěvačce se sice tetování nikdy nelíbilo, ale na Tomášovi zbožňuje úplně všechno, takže kérky vzala na milost. A to zřejmě i proto, že na jedné z nejnovějších prý nechybí ani ona...

„Paradox je, že se mi tetování nikdy nelíbilo, a teď ho mám doma. Obsah je jeho soukromá záležitost, ale na druhém jsem i já,“ pochlubila se zpěvačka, která brzy odjede společně s přítelem na dovolenou. „Ještě pár dní a zmizíme na dovolenou, troufnu si tvrdit, že zaslouženou,“ dodala zpěvačka, která by si moc přála s fešným hokejistou založit rodinu. Uvidíme, zda se jim to zadaří už na dovolené...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám