Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Zdeněk Podhůrský (56) se loni po sedmi letech rozešel s přítelkyní Ilonou Andrejsovou. Leckdo přitom čekal, že se namísto rozchodu rozezní svatební zvony.

Podhůrský se však veselce nevyhnul. Do chomoutu ale skočil pouze v seriálu Svatby v Benátkách, kde si coby policista Podběl bral mladičkou blondýnku Danu, kterou ztvárňuje herečka Izabela Kapiasová. Ta se trošku (a nejen věkovým rozdílem) podobá jeho expřítelkyni, a tak měla seriálová svatba o to pikantnější nádech.

Nouze nebyla během natáčení ani o humorné scénky. ”Na začátku této hromadné scénky jsme ochutnávali svatební polévku - klasický hovězí vývar s knedlíčky. Zpočátku rekvizitáři stíhali polévku vždy na každé opakování scénky nalít čerstvou, ale po čase už na to nebyl čas, nebo možná pozapomněli. A tak jsme si měli vychutnávat v poměrně chladném prostředí notně vystydlý talíř polévky. Proto Izabela při mém textu: Mmmm, to je vynikající polívčička, knedlíčková, tu miluju, vyprskla smíchy, až jí tekly svatební slzy, protože talíř byl plný těch zastydlých, mastných ok!“ líčil se smíchem Zdeněk Podhůrský.

Herec už má za sebou dvě nevydařená manželství. Přesto by se další veselce v budoucnu nebránil. “Přál bych si velkou svatbu, hodně lidí, určitě nic moc vážného nebo komorního, hlavně aby byla fakt sranda a aby se lidi dobře bavili. Svatba má být super mejdan s nejlepšími kamarády a s co nejširší rodinou,” má jasno herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám