Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S o víc než dvě desítky let mladší přítelkyní Monikou Fialkovou žije pohádkový princ Pavel Trávníček (73) už nějaký ten pátek. A i když to není žádný mladík, domluvili se, že svůj vztah zpečetí početím potomka. To se i podařilo, bohužel ale miminko na svět nepřijde.

O tom, že se jí podařilo po jedenácti letech vztahu konečně otěhotnět, se Monika dozvěděla na začátku roku a na děťátko se s Pavlem oba moc těšili. Osud si s nimi ale krutě zahrál. Při prohlídce na gynekologii lékař zjistil, že miminku nebije srdce.

„Jako první mi problesklo hlavou, že to není pravda. Byl to šok. Těšíte se, žijete tím, a najednou vám řeknou takhle špatnou zprávu,“ řekla Monika týdeníku Sedmička. „Přestalo mu bít srdíčko. Něco tam muselo být, pravděpodobně nějaká vada,“ dodala.

Sice přiznává, že to byla velká rána pro ni i pro našeho nejslavnějšího prince, ale nevzdávají se. Hned, jak jí skončí šestinedělí, které se po ukončení těhotenství musí dodržet, se začnou snažit znovu a doufá, že tentokrát se to povede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám