Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) dočasně zmizí z televizních obrazovek. Na konci června pozastaví své působení ve VIP zprávách na Primě. Vedou ji k tomu osobní důvody - chce se víc věnovat rodině.

"Na vlastní přání jsem požádala TV Prima o časově neomezenou pauzu v moderování VIP zpráv. Rozhodla jsem se tak kvůli rodině - manželovi a dětem, kterým se chci více věnovat. Primě a šéfredaktorce Jitce Obzinové bych touto cestou chtěla poděkovat za neopakovatelnou příležitost, která výrazně obohatila můj profesní život. A děkuji, že mi takto vycházejí vstříc. VIP zprávy brzy oslaví pět let vysílání a už teď jim přeji jen to nejlepší," uvedla Ivana Gottová, která v pořadu působí od úplného začátku, tedy od 12. července 2010.

"Ivaně tímto děkuji za spolupráci, její přání respektuji a věřím, že se opět brzy uvidíme," dodala šéfredaktorka zpravodajství TV Prima Jitka Obzinová. Stávajícími moderátory zůstávají Laďka Něrgešová, Daniela Šinkorová (51), Petr Vágner (46) a Miroslav Šimůnek (46).

Reklama

Další články

Načítám