Hlavní obsah
Článek

Když jsme nedávno uveřejnili článek o tom, že Dominika Mesarošová (38) předvedla nejodvážnější model roku, ještě jsme netušili, co předvede v Egyptě, kde byla s partou svých svěřenkyň na kempu pro začínající modelky. Po týdnu drilu s nimi pro návštěvníky resortu odchodila módní přehlídku, na niž si vzala šaty, s nimiž by ji třeba na prezidentský ples nepustili, protože pak by si ani prvního páru republiky nikdo nevšiml. Podívejte se do fotogalerie a sami posuďte, čím šokovala všechny kolem!

„Šaty jsou od jedné ruské návrhářky. Hrozně se mi líbí, jsou opravdu luxusní. Není to tak, že by mi byly nahoře malé a něco z nich mělo vylézat, přesně takhle střižené jsou pro moje poprsí,“ řekla Super.cz Dominika, která se svým projektem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři vyrazila už pošesté (brzy pořádá casting na sedmý podzimní termín).

„Poprsí je jen lehce vyztužené. Spíš to drží zezadu ramínka. Opravdu jsem si nemusela k šatům přilepit ňadra,“ směje se Mesarošová, která sklidila zasloužený úspěch. A s ní i její ovečky, které sice na začátku „modelkovského tábora“ většinou chodily jako dřeva, pod vedením Dominiky a jejího týmu ale za týden chodily už skoro jako praxí otřískaná ramínka na šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám