Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před rokem a půl málem přišel o život, když ho těsně před nástupem do letadla postihla mozková mrtvice. Bavič Petr Novotný (76) skoro jen zázrakem přežil, a přestože mu dodnes dělá potíže mluva, jinak se zotavil. Nyní ale česká média kdosi přesvědčivě ujišťuje o tom, že je po smrti!

„Dobrý den, mám pro vás tip, ověřte si zprávu, že Petr Novotný zemřel,“ rozesílá do médií anonym, který se podepisuje smyšleným ženským jménem.

Stačil ale jeden telefonát a je vše jasné. „Jsem naprosto v pořádku, cítím se fantasticky,“ vzkazuje svým fanouškům viditelně dobře naladěný Novotný, kterého zpráva o vlastním skonu nesmírně pobavila. Zato jeho blízké málem skolil infarkt. Když se totiž jeho děti nemohly zprvu dovolat otci, zkoušely i matku, která vždy mobil zvedá, ale ta zpočátku také neodpovídala. Naštěstí se brzy celá fáma ukázala jako nepravdivá.

Petru Novotnému se možná i ulevilo, neboť se tvrdí, že když někoho falešně předčasně pohřbí, zajistí mu tím dlouhověkost.

Podobně před lety pohřbili i matku představenou z Kameňáku Václava Glazara. I on měl ze svého „úmrtí“ děsnou švandu, a přes stávající zdravotní potíže se mu relativně dobře daří i mnoho roků poté, co měl údajně odejít na věčnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám