Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kateřina Mátlová si splnila sen a pod pseudonymem Kate Matl vydala svoji desku Mono. Jako první ji pokřtila v Praze, následovat budou ale i zahraniční křty a koncerty v Německu, Švýcarsku, a dokonce prý o její desku mají zájem i v daleké Brazílii.

"Dozvěděla jsem se to teprve včera, že o ni mají zájem, takže křest bude asi i tam. Ale to bych se měla obléknout trochu jinak. Tílko zůstane, ale místo kalhot to budou asi mini kraťásky, tam to mají radši," smála se Kateřina, která se kromě zpěvu věnuje i tanci a na křtu předvedla jedno z čísel.

Vydat desku rozhodně není v současné době výdělečná záležitost, to ví každý muzikant. "To je jasné, ale já nedělám věci prvoplánově pro výdělek. Taky si nevybírám lidi, se kterými spolupracuji jen kvůli tomu, že mi dají lepší cenu. Jdu spíš za kvalitou a za tím, jak se můžu s projektem ztotožnit. A všemi úkoly, které sama sobě dávám, rostu a rostu," snažila se zformulovat svůj názor Mátlová.

Desku Katce křtil Michal David (63), jemuž to oplatí tím, že mu na jeho letošní mega koncert sehnala DJ Boba, s nímž vystupovala na jeho evropské šňůře. Druhý kmotr byl ale trochu překvapivý. Hrabě Stradivarius z Itálie. Katka chtěla, aby měla její deska kmotra s modrou krví.

"Známe se dva roky, poznali jsme se na výstavě designu. Je pro mne ztělesněním kvality, stylu, úrovně, do které se všichni snažíme dostat. Dělá design různých domů, rekonstrukce, módní doplňky a spolupracujeme na návrhu jedné hodně zajímavé ceny, která se bude předávat. Ale to je zatím překvapení," prozradila, že její hrabě není z Nemanic jako jiní.

Reklama

Další články

Načítám