Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni, kdo před rokem zhlédli reportáž s extrémně vyhublou a psychicky nalomenou Ivetou Bartošovou (†48), se upřímně zděsili. Už mnohokrát předtím byla ve stavech, kdy jí fanoušci i úplně neznámí lidé prorokovali blížící se pád, tentokrát to ale bylo jiné: Všichni o ni měli oprávněný strach. Ivetu dokonce na to, že může dopadnout zle, upozorňovali, ta ale vše šmahem odmítala s tím, že se má skvěle. Neměla, pár dnů nato skočila pod vlak. Připomeňte si spolu s námi neskutečně smutné video se ženou, která už tehdy ztrácela chuť dál žít.

„Zpěvačka vypadá velmi unaveně a její slovní projevy dávají tušit, že včera už bylo na léčení pozdě,“ psal redaktor Super.cz tehdy a bohužel ani netušil, jak blízko je pravdě. Dokonce se snažil přes esemesky zpěvačku přimět k tomu, aby se sebou něco dělala, jinak brzy skončí špatně, ona to ale odmítala s tím, že je naprosto v pořádku.

Její artikulace, slova o fobii z lidí (prý novinářů, kteří ale tehdy před její vilou vůbec nesetrvávali, ale kdo ví, jestli jí někdo podobná slova nenamluvil, aby byla vystresovaná), unavený pohled, utrápená tvář… to všechno varovalo, že tentokrát je to skutečně abnormálně vážné.

A její teprve sedm měsíců oficiální manžel Josef Rychtář (65)? Ten se jen uspokojeně díval do objektivu a zdálo se, že má obrovskou radost z toho, že bude zase v médiích. Jako by otřesný stav své ženy nevnímal, nebo co hůř, možná ani nechtěl vnímat. Určitě nelze ani pomyslet na možnost, že by se už tehdy v duchu připravoval na svou brzkou roli zdrceného vdovce. Takhle to podle nás Rychtář rozmyšlené neměl.

Sám sobě ale určitě už navždy může vyčítat, že nezasáhl a své údajně milované ženě nijak pomocí nezabránil v jejím zoufalém kroku, který učinila týden poté…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám