Hlavní obsah
Článek

Když Billie Piper (32) přijala roli prostitutky, musela počítat s tím, že před kamerou odhodí své svršky. Seriál Penny Dreadful si ovšem na cenzuru příliš nepotrpí, a diváci tak uvidí každé zákoutí jejího těla.

Děsivý televizní projekt ukazující Londýn 19. století jako místo ovládané temnými silami dal Billie Piper velkou hereckou příležitost v roli ženy lehkých mravů trpící tuberkulózou. Oblíbená britská herečka na obrazovce nepřevedla jen svůj talent, ale také žensky tvarované tělo, které jako placená společnice pochopitelně příliš neskrývala. Seriál Penny Dreadful je totiž bohatý nejen na hororové scény, ale také na erotické záběry s dekadentní atmosférou, při nichž dostala hvězda seriálů Pán času či Tajný deník call girl značný prostor.

Billie si jako Brona Croft prožila románek s americkým pistolníkem v podobě Joshe Hartnetta, ale v závěru první série podlehla své nemoci. Tím ovšem její účinkování v seriálu inspirovaném strašidelnými povídkami nekončí. Jejího těla se totiž ujal doktor Frankenstein, který z ní chce vytvořit družku pro své monstrum. Ve scéně, kdy v zesnulé prostitutce probudí umělý život, byla herečka zcela nahá, takže na obrazovce ukáže nejen ňadra, ale také pozadí a dokonce i klín.

Reklama

Další články

Načítám