Hlavní obsah
Článek

Hoďte starý nábytek plamenům jako zlou čarodějnici! Máme pro vás moderní obývací stěnu za pouhých 6 490 Kč, praktickou kuchyňskou linku se slevou 60 % nebo komfortní zdravotní matraci úplně zdarma! A k nim dalších 3 966 výjimečně zlevněných modelů nábytku do bytu, kanceláře i na zahradu. Podívejte se na největší pecky čarodějnické mega akce u MT-nábytek.cz. Potrvá jen do 30. dubna!

Konkurence křičí: Je to skandál! Co ji štve? Parádní obývací stěna za méně než 7 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ohromí vás atraktivním vzhledem, potěší užitečností i dlouhou životností a očaruje působivým večerním LED osvětlením. Kdo? Velká moderní obývací stěna Kolby s obrovskou slevou 63 %. Vyberte si jednu ze 3 barevných variant sestavy a užívejte si moderní obývák, který nemusí stát majlant. Za tuhle cenu už jenom pár dnů! Obvykle za 17 595 Kč.

Vařte s chutí a úsměvem. Na kuchyňské lince, zlevněné o více než polovinu ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechno potřebné nádobí i náčiní budete mít pěkně při ruce díky chytrým úložným prostorům kuchyňské linky Clarisa. Skříňky s velmi odolným laminovaným povrchem se snadno udržují a bez problémů vydrží každodenní kuchyňský ruch. Součástí linky je pevná pracovní deska, dřez si podle potřeby doobjednáte. Se slevou 60 % jen do konce dubna!

Revoluce v úklidu mokré podlahy v koupelně! Ještě nikdy nebylo vytírání tak snadné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prvotřídní lamino odolné vlhkosti a spolehlivý závěsný systém jsou zárukou, že koupelnový nábytek Horace 1 vám poslouží k plné spokojenosti dlouhá léta. V kosmetických potřebách budete mít jednou provždy pořádek a díky zavěšení na stěnu si nesedřete záda při vytírání podlahy. Na výběr máte ze 2 barevných kombinací ve variantě s umyvadlem, nebo bez. Obvykle za 6 859 Kč.

9 barev moření dřeva a 3x více barev čalounění. Z tolika kombinací si vybere každý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikomu se nechce vstávat od stolu, i když talíře už dávno zejí prázdnotou. Jídelní set pro 4 osoby Timo se vyznačuje pevnou konstrukcí nábytku z bukového masivu, komfortním polstrováním potaženým látkou nebo ekokůží i praktickou rozkládací dýhovanou deskou stolu. Zvolte si z mnoha barevných variant tu nejoblíbenější a popřejte si dobrou chuť. Obvykle za 7 117 Kč.

Nezmeškejte obří čarodějnickou akci u MT-nábytek.cz. Pálení starého nábytku končí 30. dubna!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letošní čarodějnice se vám vyplatí jako ještě nikdy. Slevy v desítkách procent na 4 000 modelů do každé domácnosti, kanceláře i zahrady vám přináší MT-nábytek.cz, tuzemská jednička on-line prodeje nábytku. Ušetřete ještě do konce dubna tisíce korun za nové vybavení domácnosti a to staré bez lítosti hoďte na oheň. Nakupujte chytře a bydlete lépe!

Další články

Načítám