Hlavní obsah
Článek

Není divu, že Kateřina Sokolová (34) po rozchodu se zlatníkem Robertem Hájkem nezůstala příliš dlouho bez partnera. Super.cz se exkluzivně svěřila, že v jejím životě je někdo nový.

Když se před pár dny představila jako jedna z tváří známého klenotnického řetězce, kde nahradila Simonu Krainovu a Taťánu Kuchařovou, tak se o svém vztahu rozpovídala. „V současné době jsem zadaná, šťastná a zamilovaná,” nechala se slyšet držitelka titulu Miss České republiky pro rok 2007.

Modelka nám práskla, že její vyvolený má stejné křestní jméno, jako její expartner Robert, je české národnosti, pracuje jako realitní makléř a za dobu jejich dvouměsíčního vztahu si stihli vyrazit na eurovíkend do Londýna. Kromě toho její nový partner rád jezdí na surfu. „Není profesionální surfař, ale hodně se tomu věnuje, několik let žil v Austrálii,” říká Kateřina.

Modelka zakrátko odjíždí do Spojených arabských emirátů, v Dubaji na měsíc nastupuje do modelingové agentury. Její vztah tedy musel ustoupit práci. „I on bude mít pracovní povinnosti. V mezidobí si asi odjede na Bali a pak se potkáme oba v Praze,” culí se Katka Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám