Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Stočesová (44), která získala v roce 1998 korunku české královny krásy, celý měsíc vydržela tajit dceru. 23. června totiž porodila v pražské nemocnici v Podolí krásnou holčičku Annemarii. "Mám radost, holky jsou zdravé a šťastné," uvedl pro Super.cz otec holčičky a přítel Kateřiny Aleš Koc.

"Jsme z ní úplně nadšení. Je hodňoučká. Je to úžasný pocit mít děcko. Jde o velikánský zázrak, když najednou člověk vidí, že se z dvou lidí může něco takového podít," uvedla Stočesová pro rádio Impuls. Ta měla před porodem velký strach, že jako maminka selže a nezvládne se o miminko postarat. "Vyplynulo to ale samo. Je to automatické. Jen mám neuvěřitelný strach, aby se malé něco nestalo. Jinak přemýšlíte, dáváte si pozor. Na prvním místě je teď rodina," rozplývá se bývalá královna krásy.

Její dcera přišla na svět v Ústavu péče o matku a dítě v pražském Podolí císařským řezem. "Chtěli bychom moc poděkovat podolské nemocnici a docentu Feyreislovi. Měla jsem sice císařský řez, ale přesto mi připravili z porodu neuvěřitelný pocit. Když malou vyndali, najednou mě zaplavil nával štěstí a radosti," dodala Stočesová, která se rozhodla jinak než ostatní známé maminky a nerozkřičela do světa své štěstí pár minut po.porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám